BalanceWeek

Ontdek de verwenweken van Balancecare in Mei / September of geniet van een BalanceWeek op Maat!

Heerlijk eten, yogalessen, ademhalingstechnieken, aqua joggen, mediatie, laserbehandelingen en ontspannende massages. Dat zijn de ingrediënten van de verwenweken van Balancecare.

Ieder jaar organiseert Balancecare ontspannende verwenweken. Het motto: ‘even niets moeten, maar alles mogen’. De verwenweken worden georganiseerd rondom een prachtig vrijstaande Spaanse finca.

Caroline Dubbelman: ‘Mooier wordt het niet. Tijdens de verwenweken is het op alle fronten genieten geblazen. Het begint natuurlijk met het adembenemende uitzicht vanaf de berg of vanuit het zwembad. In de verte zie je witte Spaanse dorpjes en de Middelandse Zee. Maar ook op het terrein geniet je van een prachtige tuin met exotische bomen, druiventrossen en een rustgevende vijver. En dan moet het verwenprogramma nog beginnen.’

De verwenweken zijn voor iedereen die echt wil ervaren wat rust is. Even terugkomen in je lijf. Weg van het moeten en de stress van het dagelijkse leven. Laat je verzorgen, geniet en voel je lichaam weer helemaal opladen.

Het geheel verzorgde verblijf is op basis van een eigen kamer in een Mediterrane sfeer.

Balanceweek, inclusief:
– 7 dagen verblijf op onze Balancecare Villa in Competa, op basis van een 2 persoonskamer (1 persoonskamer ook mogelijk).
– 7 dagen ontbijt, lunch en diner (incl. koffie, thee, water)
– Yoga, Aqua Joggen, Meditatie, Laserbehandelingen en 2 heerlijke Massages.
– Transfer van en naar luchthaven (bij aankomst op Malaga voor 20.00u)

Individuele wensen mogelijk.

Kosten voor de Balanceweek:
– 2 persoonskamer met eigen badkamer: € 1095,- p.p.
– 2 persoonskamer met gedeelde badkamer: € 975,- p.p.
– 1 persoonskamer met gedeelde badkamer: € 975,- p.p.
Alle prijzen zijn exclusief vlucht, excursies en wijn. Het is geheel vrijblijvend of u aan de activiteiten mee wilt doen.

Exclusief energie toeslag a € 45,- per week.

Onderstaand enkele foto’s en een video van de locatie

Data:
– zaterdag 18 mei t/m 25 mei 2024
– zaterdag 25 mei t/m 01 juni 2024

– zaterdag 21 t/m 28 september 2024
– zaterdag 28 september t/m 05 oktober 2024

BalanceWeek op Maat

Vanaf 2022 organiseert Balancecare de BalanceWeek op maat. Dat wil zeggen buiten de bovenstaande weken (mei, september) om, kan je met je eigen groepje een week er lekker uit, waarbij we samen bepalen wat we doen, van kooklessen tot ontspanningsoefeningen, alles is mogelijk.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met mij op 06-28142286 of mail me op carolinedubbelman@gmail.com, Caroline.