Reuma en Artrose

Artrose is een reumatische ziekte waarbij het kraakbeen dunner en zachter wordt en kan uitmonden in gewrichtsslijtage. Vaak ontstaat geleidelijk pijn en kunt u last van stijfheid krijgen. Later kan artrose leiden tot een verandering in uw houding, dit komt omdat uw lichaam extra botweefsel aanmaakt op de aangedane plek.

Aan de slijtage kunnen wij helaas niets meer doen, aan de pijn kunnen we veel doen. Laserlicht zal uw pijn vaak volledig weghalen. Laserlicht i.c.m. voedingsupplementen kunnen de verdere slijtage vertragen of zelfs stilzetten.

Door de veilige en effectieve soft laser kunnen wij meestal in afzienbare tijd zorgen, dat uw artrosegewricht pijnloos wordt.( Momenteel staan er 7 softlasers tot onze beschikking).
Is de pijn eenmaal verdwenen, dan is een behandeling gemiddeld 1 maal per maand vaak afdoende om pijnloos verder door het leven te kunnen gaan. Bij een artrose behandeling krijgt u ook eenvoudige niet belastende bewegingsoefeningen en voedingsadvies mee naar huis.

We hebben als eerste Nederlandse praktijk een medisch softlaser, die speciaal voor het geven van artrosebehandelingen is ontworpen.

Reumatoide artritis

Artritis is een ontstekingsreactie, die vaak in de gewrichten optreedt. Deze ontstekingen leiden meestal tot vervorming van dit gewricht.

Aan de vervormingen van uw gewrichten kunnen wij helaas niets meer doen,maar aan de pijn en de ontsteking, kunnen wij vaak alles doen.

Door de veilige en effectieve soft laser kunnen wij in meestal 5 tot 10 behandelingen zorgen dat uw artritisgewricht pijnloos wordt en de ontsteking wordt opgeheven.
Is de pijn eenmaal verdwenen, dan is een behandeling van 1 maal per maand vaak afdoende om pijnloos verder door het leven te kunnen gaan. Vaak wordt aanbevolen om weer terug te komen, als men weer klachten krijgt. Bij artritis hoeft men namelijk geen blijvend letsel opgelopen te hebben en hoeft men dus ook niet altijd preventief behandeld te worden. De laserbehandeling is een onderdeel van de totale behandeling die u krijgt. Onze additieve geneeskundige behandelingen worden meestal door uw zorgverzekeraar vergoed. Voor meer informatie zie de link” Tarieven”.

Voor meer informatie, zie artrosepraktijk.nl