Balancecare is verhuisd

OOSTERBEEK

Balancecare, de praktijk van Caroline Dubbelman, is officieel geopend. Roel Voorintholt, artistiek directeur van Introdans, had zaterdagmiddag de eer om het lint door te knippen en de verhuizing van Doorwerth naar Oosterbeek een feestelijk tintje te geven. Balancecare is een natuurgeneeskundige praktijk en werkt volgens de vijf aangetoonde natuurgeneeskundige principes. Uitgangspunt: het optimaliseren van de balans tussen lichaam en geest.

Natuurgeneeskundige Caroline Dubbelman over haar drive en passie voor haar praktijk: ,,Ik ben zelf een ervaringsdeskundige. Voorheen werkte ik in de tandartszorg en kreeg zelf last van mijn handen. Dat zette me aan het denken. Vervolgens ben ik me gaan omscholen tot natuurgeneeskundige en startte mijn eigen praktijk.”

En met succes, want haar cliĆ«nten komen inmiddels uit het hele land naar Oosterbeek. Balancecare beschikt over een diversiteit aan methoden om patiĆ«nten te helpen. ,,Wij gebruiken onder andere een medische soft laser, passen (oor)acupunctuur toe, voeren lymfedrainage uit, coachen en geven voedingsadvies.”

SOFTLASER

De softlaser-therapie is uniek en bijzonder, vertelt de bevlogen Dubbelman verder. ,,Het geeft spectaculaire resultaten. Als enige in Nederland werken we met een medische goedgekeurde BNS-softlaser. Deze laser won in 2009 in Duitsland, binnen de medische wereld, de innovatieprijs en wordt nu met succes in een aantal landen gebruikt.”

EFFECTIEF

De meerwaarde van de soft lasertherapie in vogelvlucht: een geperfectioneerde methode in de huidige geneeskunde. Het is effectief, pijnloos, er is geen bloedcontact, er zijn geen bijwerkingen. Dubbelman: ,,Soft-lasertherapie wordt onder andere toegepast bij artrose, artritis, tennisarm, slijmbeursontstekingen, fybromyalgie, hielspoor, reuma en vele andere klachten.” De effecten van de behandelingen zijn: snel celherstel, verhoogd zuurstoftransport in cellen en bindweefsel, ontstekingsremmend, kalmerend, pijn dempend, immuun verhogend en versnelde heling.

ZUID-SPANJE

De actieve en energierijke Caroline Dubbelman doet meer. ,,Ik organiseer relaxweken in het zonnige Zuid-Spanje. Tijdens deze Balance-week ervaren deelnemers hoe weldadig yoga is in combinatie met meditatie, ademhalingsoefeningen, aqua joggen en ayurveda massages. Alles is geregeld: onderdak, ontbijt, lunch en diner. In de prijs (850 euro) zijn de vlucht en excursies niet inbegrepen. Meer weten? Neem gerust contact op.

De data van de relaxweken zijn: week 38 (zaterdag 16 – 23 september) en week 39 (zaterdag 23 – 30 september).

Balancecare is erkend door de Belangen Associatie voor Therapeut en Consument (BATC).

Balancecare. Steijnweg 38a, 6861 DH Oosterbeek. Telefoon: 06-28142286. E-mail: carolinedubbelman@gmail.com Internet: www.balancecare.eu.

Bron: Artikel verscheen origineel op hoogenlaag.nl