Pijnbestrijding met soft-lasertherapie

Lasertherapie is een zeer efficiënte manier van pijnbestrijding en heeft bovendien een ontstekingsremmende werking van oa. gewrichtsaandoeningen en chronische klachten, zoals artrose.

Balancecare, die met een medisch bekroonde laser werkt is door de uitstekende resultaten die ze geboekt heeft, sinds jaren gespecialiseerd in artrose en reumatische klachten. Deze aandoeningen blijken hun oorsprong te vinden in verzuring van het lichaam bij o.a. bij de gewrichten. Door behandelingen met de laser te combineren met het drinken van alkalisch water, goede voedings-en bewegingsadviezen en eventueel supplementen toevoegen, kunnen vaak de pijnen verminderen en het ziek makende proces stopgezet worden. Sinds kort hebben we in de praktijk een personal trainer voor beweging op maat en een masseuse.
Zo gaan we samen met de cliënt op weg naar herstel. Bij een intake wordt afhankelijk van de klachten gekeken naar de duur en intensiteit van de behandeling.

Bij aanvang van laserbehandeling is het noodzakelijk in korte termijn meerdere behandelingen te ondergaan, zodat het herstelmechanisme van het lichaam kan worden geactiveerd. Caroline Dubbelman van Balancecare “We kunnen de cliënt, als het nodig is, een eenvoudige patiëntenlaser te huur aanbieden aanbieden, zodat men zelf de behandeling elke dag thuis kan uitvoeren en het genezingsproces kan versnellen.”

Bron: Artikel verscheen origineel in de Telegraaf